novi sad

~ NOVI SAD – PALIĆ JEZERO – SUBOTICA – SOMBOR ~
22.03 – 24.03.2019 ~ 3 DANA / 2 NOĆI ~
Cijena po osobi 1.500,00 kn
First minute do: 15.02.19: 1.400,00 kn
Vrijednost više: u cijenu uključeni lokalni vodiči, 1 ručak, degustacija vina...

 

Polasci: Pula, Pazin, Vrata Jadrana


PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN 22.03.19, petak: PULA/PAZIN – NOVI SAD
Polazak u 4,00h ujutro iz Pule (parkiralište Konzuma, ex Mercator), u 4,40h iz Pazina (Etradex) i sa Vrata Jadrana (Rijeka) u 5,20h. Udobna vožnja autoputom kroz Hrvatsku prema granici sa Srbijom uz zaustavljanja po potrebi. Nakon graničnih formalnosti, nastavak preko Fruške gore do Novog Sada, Odmah po dolasku u Novi Sad slijedi posjet Petrovaradinskoj tvrđavu, koja je zbog svog položaja i dominantnosti često nazivana i "Gibraltar na Dunavu". S tvrđave se pruža impresivan pogled na grad, a njen je simbol sat na vidikovcu čije kazaljke imaju zamijenjenu funkciju – velika pokazuje sate, mala minute, a kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati!
Odlazak autobusom u grad. Smještaj u hotel 3* u Novom Sadu. Kratka pauza za odmor I osvježenje. U dogovoreno vrijeme okupljanje za razgled grada: Trg slobode, Narodno pozorište, Zmaj Jovina i Dunavska ulica, zgrada magistrata i Saborna crkva, Dunavski park.... slobodno vrijeme za šetnju, shopping, večeru. Noćenje.
Opcija uz doplatu (minimalno 20 osoba): odlazak na organiziranu večeru: 15€

2. DAN 23.03.19, subota: NOVI SAD – PALIĆ JEZERO - SUBOTICA
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno jutro u gradu. U 11h okupljanje te polazak prema Parku prirode Palić s istoimenim 7 km dugim jezerom, jednim od najvećih i najljepših jezera u Vojvodini koje očarava svojom "belle-époque" arhitekturom iz vremena kada je ovo mjesto bilo poznato mondeno odredište (toplice) imućnih Europljana. Prvo se ide u posjet vinariji Zvonko Bogdan. Razgled ovog luksuznog objekta i degustacija vina. Nakon degustacije, slijedi šetnja Palić jezerom i slobodno vrijeme.
U dogovoreno vrijeme, odlazak prema Subotici. Smještaj u hotel 4*. Slobodno vrijeme za osvježenje. U predvečernjim satima okupljanje ispred hotela te odlazak u kratak obilazak grada: Franjevačka crkva; Gradski muzej; Sinagoga; Gimnazija; katedrala; Gradska kuća/vijećnica, simbol Subotice s dekorativnom svjetlom i šarenom keramikom (s notom mađarskog folklora), a projektirali su je budimpeštanski arhitekti, Komor i Jakab, koji su ostavili neizbrisiv trag u arhitekturi Subotice; spomenik caru Jovanu Nenadu; Gradska biblioteka; Narodno kazalište; zgrada nekadašnjeg Sokolskog doma; Rajhlova palača.
Slobodno vrijeme. Noćenje.
Opcija uz doplatu (minimalno 20 osoba): odlazak na organiziranu večeru u tipičnom lokalnom salašu: 15€

3. DAN 24.03.19, nedjelja: SUBOTICA – SOMBOR - PAZIN/PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak kući preko Sombora, gradu koji i danas čuva patinu i šarm prošlosti. Po dolasku, šetnja glavnom ulicom uz razgled središta: Trg sv. Trojstva; crkva Presvetog Trojstva (stara katolička crkva); Sunčani sat; pravoslavna crkva sv. Georgija; Županija.
Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme odlazak na organizirani ručak. Polazak prema Hrvatskoj granici te nastavak vožnje prema Rijeci, uz usputna zaustavljanja. Dolazak kući u kasnijim večernjim satima.
Cijena po osobi 1.500,00 kn
First minute do: 15.02.19: 1.400,00 kn
Popust za djete do 12 g. u sobi s dvoje odraslih osoba: 20%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
- prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodiči za razgled Novog Sada, Subotice i Sombora; smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u Novom Sadu na bazi jednog noćenja s doručkom; smještaj u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama u Subotici na bazi noćenja s doručkom; degustacija 3 vrste vina u vinariji na Palić jezeru; ručak u Somboru; licencirani voditelj putovanja; jamčevina putovanja; troškovi organizacije i prodaje aranžmana, pripadajući PDV;

CIJENA NE UKLJUČUJE:troškove osobne prirode, pića za vrijeme obroka

DOPLATE: jednokrevetna soba 200,00 kuna;
Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo otkazivanja polaska.
- Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa u slučaju vremenskih neprilika ili nepredvidivih situacija na putu.
- Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
- Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana prije puta ili kartično: American Express do 6 rata; Diners card do 12 rata
- Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica
- Preporučujemo izradu police osiguranja: inozemno zdravstveno osiguranje (oko 24kn po osobi dnevno) i polica od otkaza putovanja (oko 50kn po osobi jednokratno).
Službena valuta plaćanja u Srbiji je: Srpski dinar
- Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučamo da uz putni dokument sa sobom ponesete i kopiju putnog dokumenta (u slučaju krađe ili gubitka).
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Polica jamčevine uplaćena kod Croatia osiguranja.


Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Rezerviraj!