sarajevo ng

NOVA GODINA
SARAJEVO I MOSTAR
29.12.18. – 01.01.19.
4 DANA / 3 NOĆI
Smještaj u hotelu TERME ILIDŽA****
Cijena aranžmana: 1250 KN
Polazak iz Poreča, Pule, Pazina i Vrata jadrana

Neograničeno korištenje ekskluzivnog Spa i relax centra hotela Terme
GRUPA HARI MATA HARI – na dočeku u centru grada

1. dan - POREČ – MOSTAR - SARAJEVO
Polazak iz POREČA u 5:00 sati (iz Pule u 4:00 ; Pazin u 5:40 ; Vrata Jadrana u 6:30). Slijedi ugodna vožnja sa usputnim zaustavljanjima radi odmora autoputom do zaleđa Makarske i dalje kroz Bosnu do Mostara, grada smještenog na obalama rijeke Neretve i kulturno je i gospodarsko središte Hercegovine. Grad je ime dobio po čuvarima mostova (mostarima) na obalama rijeke Neretve. Ubraja se u jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. U njemu se nalazi Stari most, koji se zajedno sa starim gradom od 2005. godine nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a. Po dolasku u Mostar zajednički razgled grada na Neretvi, te nakon razgleda slobodno vrijeme.
U dogovoreno vrijeme slijedi okupljanje i polazak prema Sarajevu. Smještaj u hotel i noćenje.
2. dan - SARAJEVO
Doručak. Odlazimo našim autobusom u Sarajevo na panoramski i pješački razgled grada tijekom kojega ćemo doživjeti autentična mjesta iz turskih i austro-ugarskih vremena: MARIJIN DVOR, KOŠEVO, SKENDERIJA, MOSTOVI NA MILJACKI, EVANGELISTIČKA CRKVA, STARA POŠTA, NARODNO KAZALIŠTE, GRADSKA VIJEĆNICA, STARI GRAD, nastavak razgleda pješice: BAŠČARŠIJA, KUJUNDŽILUK, VELIČANSTVENA GAZIHUSREVBEGOVA DŽAMIJA, GAZIHUSREVBEGOV BEZISTAN, ŽIDOVSKI HRAM I SINAGOGA, KATEDRALA… Slobodno vrijeme za individualne programe i shopping. Povratak u hotel. Slobodno poslijepodne za kupanje na bazenima ili korištenje welness i spa zone. U blizini je i Vrelo Bosne, spomenik prirode: bujna vegetacija, svjež povjetarac sa Igmana i izvor rijeke Bosne pružaju svakom posjetiocu ugođaj koji se ne zaboravlja. Možete se prošetati alejom ili provesti kočijom kao što to čine Sarajlije. Mogućnost fakultativne tradicionalne večere . Noćenje.
3. dan - SARAJEVO – DOČEK NOVE GODINE
Doručak. Odlazimo do grada i u sklopu razgleda planiran je i zajednički odlazak u posjet Tunelu spasa koji je nastao 1993.godine kako bi grad Sarajevo koji je bio pod opsadom uspio spajati sa ostatkom Bosne te su kroz tunel apsolutno sve unosili. Jedino što se iznosilo van Sarajeva su bile cigarete koje su služile gotovo kao strana valuta, jer je tvornica radila cijelo vrijeme opsade grada. Slobodno vrijeme za šetnju Baščaršijom i individualne razglede. Ako još niste, sada je trenutak da probate rahat lokum, hurmašice, tufahije ili baklave u poznatoj sarajevskoj slastičarni Sarajbosni iz koje Vam preporučujemo da ponesete slatke uspomene kući. Povratak u hotel i priprema za najluđu noć. Mogućnost doplate za svečanu večeru u hotelu. Oni koji žele mogu dočekati Novu godinu na trgu ispred Vječne vatre s grupom HARI MATA HARI. Povratak u hotel u vlastitom aranžmanu. Noćenje.

4. dan – SARAJEVO - POREČ
Nakon kasnog doručka i odjave iz hotela krećemo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. Očekivani dolazak u Poreč je u večernjim satima.

Cijena aranžmana: 1250 KN

Djeca do 12 godina: 30% popusta na dodatnom ležaju u sobi s dvoje odraslih

Minimalan broj osoba: 30

Cijena uključuje:
- prijevoz modernim turističkim autobusom
- smještaj u hotelu 4* na bazi 3 noćenja s doručkom
- stručno vodstvo za razgled grada Sarajeva
- jamčevina turističkog paket aranžmana
- troškovi organizacije i pripreme putovanja

Cijena ne uključuje:
- ulaznice za muzeje, galerije i ostale znamenitosti. Informativna cijena ulaznica: Tunel spasa 10 KM, Vrelo Bosne 2 KM
- fakultativna večera 15 eur ( doplata na licu mjesta)
- sve što nije navedeno u cijena uključuje
- putno zdravstveno osiguranje

DOPLATE ( prema vlastitom izboru):
- Jednokrevetna soba, nadoplata 300,00 kn
- doplata za novogodišnju večeru u hotelu: 460 kn ( bogata buffet večera uz živu muziku),prijave prilikom rezervacije
- preporučamo putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od nezgode ( 65 kn)
- osiguranje od otkaza 50 kn

MOGUĆNOST UKRCAJA: PULA, ROVINJ, PAZIN, Vrata Jadrana ( Rijeka)

Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama ( American Express, Maestro i Visa PBZ , Mastercard i Maestro Zagrebačka banka, Diners ) na više rata.

NAPOMENA: Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 15 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.

Za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili važeća putovnica.

Dobro je znati: U BiH jedino sredstvo plaćanja je nacionalna valuta Konvertibilna marka. Preporučujemo kupiti valutu prije putovanja u nekoj od naših banaka ili mjenjačnica. Za ovo putovanje dovoljna je važeća osobna iskaznica.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176
Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o. HR-AB-52-040223176

Rezerviraj...