beč advent

ADVENT U BEČU
21.12.-23.12.2018.-GARANTIRTAN POLAZAK
Hotel ARCOTEL Kaiserwasser 4 * sup. – ODLIČNA LOKACIJA
CIJENA PO OSOBI: 1.350 KN
Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel

1. dan: POREČ - BEČ
Polazak autobusom iz POREČA u 05:00 h. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja do veličanstvenog BEČA. Po dolasku u Beč, smještaj u hotel, te kraće slobodno vrijeme za odmor. Slijedi okupljanje te odlazak javnim prijevozom u posjet veličanstvenom Božićnom sajmu CHRISTKINDLMARKTU ispred gradske vijećnice s pregršt adventskih štandova, koji su puni ukrasa, nakita i božićnih poklona. Tu su još i poznata tradicionalna jela, te pića i slastice. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.
2. dan: BEČ
Nakon doručka odlazak na stručni razgled BEČA u pratnji mjesnog vodiča. Razgled započinjemo panoramskom vožnjom autobusom: DVORAC BELVEDERE, KARLOV TRG i CRKVA, RING, DRŽAVNA OPERA, PARLAMENT, GRADSKA VIJEĆNICA, UNIVERZITET, UNO CITY, DUNAVSKI TORANJ, HUNDERTWASSEROVA KUĆA, a nakon toga slijedi razgled užeg središta Beča: HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE. Slobodan ostatak dana za osobne programe. Nemojte propustiti posjetiti jednu od mnogobrojnih izložbi i muzeja u Beču, posjetite KHM povijesno-umjetnički muzej, carsku riznicu, zbirku Albertina, muzeje u Hofburgu, predstave španjolske škole jahanja, uživajte u vožnji velikim kotačem Pratera ili se jednostavno prepustiti čaroliji adventa i uživajte ispijajući kavu i uživajući u nadaleko poznatoj Sacher torti, u jednoj od tradicionalnih bečkih kavana ili šetajući među mnogobrojnim božićnim sajmovima u samom središtu grada. I ljubitelji shoppinga doći će na svoje budući da se u Beču nalazi veliki izbor trgovina pa je zadovoljstvo shoppinga zagarantirano (Graben, Kärtnerstrasse, Mariahilfer Strasse, SCS Schoping City Vösendorf). Povratak u hotel . Noćenje.
3.dan: BEČ - POREČ
Nakon doručka napuštamo hotel, te odlazimo u posjet dvorcu SCHÖNBRUNN, rezidenciji Habsburgovaca, sa slobodnim vremenom za razgled unutrašnjosti dvorca i parka. Iskoristite i vrijeme za šetnju velikim parkom, ili se zasladite i zagrijte kuhanim vinom na božićnom sajmu ispred samoga dvorca. U ranim poslijepodnevnim satima (13:00 h) slijedi povratak kućama. Dolazak u Istru u kasnim večernjim satima.

CIJENA PO OSOBI: 1.350 KN

CIJENA UKLJUČUJE:
*prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 4* na području Beča na osnovi 2 noćenja s doručkom (bogati buffet doručak), razgledi prema programu, stručni mjesni vodič u Beču, pratitelj tijekom putovanja, jamčevina i priprema putovanja.
CIJENA NE UKLJUČUJE:
*ulaznice za objekte i mjesta koja se posjećuju, dodatne obroke, troškove osobnih narudžbi, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

Doplata za jednokrevetnu sobu : 500 kn
Informativne cijene ulaznica (plaćanje na licu mjesta):
Dvorac Schönbrunn – 15,00 Eura ( Imperial tura)

Minimalan broj prijavljenih: 30
Mogućnost ukrcaja: Pula, Rovinj, Bonaci i GP Kaštel

NAPOMENA: Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom gore navedenog rasporeda, kao i vremena polaska autobusa, kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja, ali se obvezuje da će program izvesti u cijelosti. Sadržaj programa ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed provođenja istog.
Za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od cijene aranžmana, a ostatak 15 dana prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo. Minimalan broj putnika za putovanje je 30. Ako se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 7 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja .
Mogućnost plaćanja kreditnim i debitnim karticama ( American Express, Maestro i Visa PBZ , Mastercard i Maestro Zagrebačka banka, Diners ) na više rata.
Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima putovanja, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju Opće uvjete putovanja.

Odgovorni organizator : SABINA TRAVEL D.O.O. , HR-AB-52-040223176
Za ovo putovanje vrijede opće upute i uvjeti rezervacije za korisnike turističkih aranžmana Sabina Travel d.o.o.

 

Rezerviraj...