novi sad1

VOJVODINA ~ SREM ~ BAČKA
~ SREMSKI KARLOVCI – NOVI SAD – PALIĆ JEZERO – SUBOTICA – SOMBOR ~
08. - 11.11.2018 ~ 4 DANA / 3 NOĆI ~
Cijena po osobi: 1.840,00 kn
First minute cijena do 15.08.2018: 1.740,00 kn
Polazak iz Pule, Pazina i Rijeke
Vrijednost više: u cijenu uključeni lokalni vodiči, ručkovi, 1 večera s muzikom, 2 večere u hotelu, 2 degustacije vina...

PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN 8.11.2018 PULA - PAZIN – VRATA JADRANA - SREMSKI KARLOVCI – NOVI SAD
Polazak u 4,00h ujutro iz Pule (parkiralište Konzuma), u 4,40h iz Pazina (Etradex) i u 5,40h iz Rijeke (Vrata Jadrana). Udobna vožnja autoputom kroz Hrvatsku i Vojvodinu, uz zaustavljanja po potrebi. Vožnja preko Fruške gore. Posjet jednom od poznatih manastira koji se nalaze na putu. Nastavak vožnje do SREMSKIH KARLOVCA. Po dolasku u Karlovce slijedi razgled grada: Saborna crkva sv. Nikole, rimokatolička crkva sv. Trojstva, Patrijaršijski dvor, Karlovačka gimnazija, Česma četiri lava, Karlovačka bogoslovija, Kapela mira.
Slobodno vrijeme za ručak. U dogovoreno vrijeme odlazak na organiziranu degustaciju vina (3 vrste vina i poznati Bermet) . Nastavak vožnje do Novog Sada. Smještaj u hotel 4* u Novom Sadu te slobodno vrijeme do večere. Večera u hotelu. Noćenje.

2. DAN 9.11.2018 NOVI SAD
Doručak. Odlazak u razgled Novog Sada s lokalnim vodičem: Trg slobode, Narodno pozorište, Zmaj Jovina i Dunavska ulica, zgrada magistrata i Saborna crkva, Dunavski park.... Odlazak na Petrovaradinsku tvrđavu, koja je zbog svog položaja i dominantnosti često nazivana i "Gibraltar na Dunavu". S tvrđave se pruža impresivan pogled na grad, a njen je simbol sat na vidikovcu čije kazaljke imaju zamijenjenu funkciju – velika pokazuje sate, mala minute, a kako bi putnici koji plove Dunavom izdaleka mogli vidjeti koliko je sati! Obilazak podzemlja tvrđave s galerijama kojih ima na četiri kata i 16 km hodnika – posjet dijela podzemlja.
Nakon posjeta Petrovaradinskoj tvrđi povratak u grad te slobodno popodne za vlastito istraživanje grada.
U dogovoreno vrijeme, okupljanje u hotelu te odlazak u nacionalni restoran na večeru s muzikom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN 10.11.2018 NOVI SAD – JEZERO PALIĆ – VINARIJA ZVONKO BOGDAN - SUBOTICA
Doručak. Odjava iz hotela. Vožnja prema sjeveru Vojvodine, do Parka prirode Palić, 7 km dugog jezera i nekadašnjeg elitnog spa resorta s prijelaza iz 19. u 20. st. Poznati arhitekti, Komor i Jakab, ovdje su projektirali zgrade u stilu mađarske secesije, kojima dominiraju drvene rezbarije. Šetnja uz razgled: Vodotoranj, simbol Palića sagrađen početkom 20. st. kao višenamjenski objekt (vodotoranj, ulaz u resort i tramvajska stanica); ljetna pozornica, glazbeni paviljon, Spomen fontana; Žensko kupalište...
Nakon šetnje parkom vožnja do vinarije Zvonko Bogdan. Degustacija 3 vrste vina.
Odlazak do obližnjeg salaša na organizirani ručak. Nakon ručka, slobodno vrijeme za razgled ovog bogatog imanja. Vožnja do Subotice. Smještaj u hotel 3*. U dogovoreno vrijeme okupljanje te zajednička šetnja Suboticom: Vojnići palača, Kuć Luke Sučića, Palača Rajhl, Zgrada gradske bibliote, Gradski muzej, Galerija likovne umjetnosti "Likovni svet" koja čuva oko 1200 djela značajnih jugoslavenskih autora druge polovine 20. st. (slikarstvo, grafika, sklupture, keramika).
Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. DAN 11.11. 2018 SUBOTICA – SOMBOR – Rijeka/Pazin/Pula
Doručak. Odjava iz hotela. Polazak kući preko Sombora, gradu koji i danas čuva patinu i šarm prošlosti. Po dolasku, šetnja glavnom ulicom uz razgled središta: Trg sv. Trojstva; crkva Presvetog Trojstva (stara katolička crkva); Sunčani sat; pravoslavna crkva sv. Georgija; Županija.
Slobodno vrijeme za ručak. Polazak prema Hrvatskoj granici te nastavak vožnje prema Rijeci, uz usputna zaustavljanja. Dolazak kući u večernjim satima.

Cijena po osobi: 1.840,00 kn
First minute cijena do 15.08.2018: 1.740,00 kn
Popust za djecu do 12g., u sobi sa dvije odrasle osobe: 30%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE:
prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodič za razgled S. Karlovca, Novog Sada, Subotice, Sombora; degustacija vina u Sremskim Karlovcima; smještaj u hotelu 4* u Novom Sadu na bazi jednog polupansiona i jednog noćenja s doručkom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama; ulaznica za tunele Petrovaradinske tvrđave; večera u nacionalnom restoranu s muzikom u Novom Sadu; degustacija vina u vinariji Zvonko Bogdan; ručak 3 dan izleta; smještaj u hotelu 3*u Subotici na bazi polupanisona;
jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana, licencirani turistički pratitelj, pripadajući PDV;

CIJENA NE UKLJUČUJE: piće za vrijeme obroka, troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje".

DOPLATE: jednokrevetna soba 250,00 kuna;
Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 40. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija zadržava pravo povećati cijenu putovanja ili otkazati polazak.
- Organizator zadržava pravo promjene redosljeda realizacije programa u slučaju vremenskih neprilika ili zbog nepredvidivih situacija na putu.
- Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji.
* Mogućnost plaćanja: gotovinski: prilikom rezervacije 30%, ostatak 15 dana prije polaska na put
kartično plaćanje: American Express u 6 rata ili Diners karticama u 12 rata
prilikom rezervacije obavezno navesti imena i prezimena putnika, adresu i datume rođenja, radi graničnih formalnosti.
- Granične, vizne i zdravstvene formalnosti: Za državljane RH viza za Srbiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučamo da uz putni dokument sa sobom ponesete i kopiju putnog dokumenta (u slučaju krađe ili gubitka). Valuta plaćanja u Srbiji: Dinar
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o. ID KOD: HR-AB-52-130044970. Polica jamčevine uplaćena kod Croatia osiguranja.

Rezerviraj...