kanjon cetina

KANJON CETINE ~ PELJEŠAC ~ KORČULA ~DOLINA NERETVE
19.10- 22.10.2017 4 dana / 3 noćenja
Cijena po osobi: 2.100,00 kn
First Minute cijena do 20.08.17: 1990,00

Program putovanja:
1. dan, četvrtak 19.10.2017 PULA – OMIŠ – KANJON CETINE - GRADAC
Polazak autobusom iz Pule i iz Rovinja u 6,00h i iz Pazina u 6,50h. Mogućnost ukrcaja u Rijeci (Vrata Jadrana). Ugodna vožnja autoputom u smjeru Dalmacije uz zaustavljanja po potrebi. Dolazak u Omiš i razgled grada: tvrđava Mirabela, tvrđava Fortica, župna crkva Sv. Mihovila, ilirsko sjemenište,... Nastavak turističkim brodićem iz Omiša kanjonom rijeke Cetine do Radmanovih mlinica. Tradicionalni ručak u Radmanovim mlinicama i uživanje u krajoliku. Nakon ručka, povratak u Omiš te nastavak Jadranskom magistralom prema Gradacu. Smještaj u hotel 3*. Slobodno vrijeme do večere. Hotelska večera. Noćenje.

2. dan, petak 20.10.2017 GRADAC – STON – OREBIĆ – KORČULA – VELA LUKA – GRADAC
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet na poluotok Pelješac i otok Korčula. Prelazimo granicu u Neumu i kratko se vozimo kroz BiH. Vozimo se uz malostonski zaljev te stižemo do Stona, srednjovjekovnog malog gradića s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5km), uskih tihih ulica,starih otmjenih kuća... Njegova nekadašnja vrijednost kao grada soli potvrđuje se i danas u pogonima najstarije aktivne solane na svijetu,solane koja je ostala vrijedna tradiciji i prirodnom načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Posjet muzeju soli i slobodno vrijeme za šetnju Stonom. Nastavljamo dalje prema Orebiću gdje se ukrcavamo na trajekt i plovimo prema Korčuli. Plovidba traje 15 minuta. Po dolasku na Korčulu idemo panoramskom vožnjom sve do Vele Luke. Vela Luka je mjesto nadarenih umjetnika i glazbenika, mjesto tradicije te vrijednih i svestranih ljudi. Sa svojih 4500 stanovnika Vela Luka je po veličini drugo mjesto na jadranskim otocima, sigurno sidrište i luka za nautičare. Razgled Vele Luke i slobodno vrijeme za ručak. Povratak našim autobusom prema Korčuli. Razgled Korčule: trg s vijećnicom i gradska vrata, katedrala Sv. Marka, palača Gabrielis, kula Marka Pola... . U dogovoreno vrijeme polazimo prema autobusu i prema trajektu. Vraćamo se trajektom na Pelješac te ugodnom vožnjom stižemo do našeg hotela. Večera. Noćenje.

3. dan, subota 21.10.2017 DOLINA NERETVE
Doručak. Nakon doručka odlazimo na cjelodnevni izlet u Neretvu. Panoramska vožnja uz Baćinska jezera te panoramski razgled Ploča, lučkog grada na jugu Hrvatske. Vozimo se ušćem Neretve kroz dolinu sve do Metkovića. Šetnja Metkovićem i posjet prirodoslovnom muzeju u Metkoviću. Nakon posjeta muzeju, odlazimo do najvećeg rasadnika u Hrvatskoj, rasadnik Prud. Taj rasadnik opskrbljuje većinu rasadnika u Hrvatskoj, a svi ćete imati prilike i kupiti i sadnice ukoliko želite. Nakon posjeta modernom rasadniku odlazimo u posjet kušaoni i vinariji Volarević na bogatu degustaciju vina i lokalnih delikatesa. Nakon finog vina odlazimo do obližnjeg antičkog nalazišta Narona i posjećujemo arheološki muzej Narona. Nakon malo povijesti, ukrcavamo se na trupe i krećemo u plovidbu Neretvom. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

4. dan, nedjelja 22.10.2017 GRADAC – SINJ – KNIN – ETNOLAND DALMATI - PULA
Doručak. Odjava iz hotela. Slijedi vožnja prema sjeveru, prema Sinju. Šetnja ovim alkarskim gradom te posjet CRKVI ČUDOTVORNE GOSPE SINJSKE. Panoramska vožnja uz PERUČKO JEZERO, starom cestom prema Kninu. Posjet KNINSKOJ TVRĐAVI. Kninska tvrđava spada među najveće hrvatske fortifikacijske spomenike i druga je po veličini vojna fortifikacija u Europi, sačuvana u svim svojim dijelovima. Spomenik je kulture s muzejom, izložbenim prostorima i restoranom. Nakon Knina odlazimo u Etnoland Dalmati – Pakovo selo. Razgled ovog tematskog sela te organiziran ručak. Nakon ručka, polazak prema Istri. Dolazak u Pulu u večernjim satima.

Cijena po osobi (minimalno 40 prijavljenih): 2.100,00 kn
First Minute cijena za prijave do 20.08.17: 1990,00
Djeca do 12 godina u sobi s dvije odrasle osobe: popust 20%

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; smještaj u hotelu 3* u Gradacu, u dvokrevetnim sobama; 3 polupansiona u hotelu , vožnja turističkim brodom kroz kanjon Cetine; tradicionalni ručak u Radmanovim mlinicima, ulaznica u Muzej soli, Ston; trajekt a relaciji Orebić – Dominče – Orebić; ulaznice za Prirodoslovni muzej i rheološki muzej Narona; razgled rasadnika Prud, degustacija vina i lokalnih specijaliteta; vožnja brodom po Neretvi; ulaznica za Kninsku tvrđavu; razgled imanja Etnolend i ručak; lokalni vodič za sva 4 dana razgleda; licencirani pratitelj putovanja, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv.

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!
Doplate: - jednokrevetna soba: 220,00 kn

PREPORUČAMO da si svaki putnik napravi policu osiguranja od otkaza putovanja (cca 50,00kn po
osobi/jednokratno)
Napomena:
 cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih
agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
 prilikom rezervacije obavezno dostaviti slijedeće podatke: Ime i prezime, adresa, datum
rođenja ako su djeca u pitanju
 prijave moguće najkasnije do 01.10.2017
 Način plaćanja: prilikom rezervacije 30% od ukupne cijene putovanja, ostatak 20 dana prije
polaska ili kartično plaćanje: American Express do 6 rata bez kamata; Diners do 12 rata bez
kamata.
 za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
 svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo
cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...