Bled

Bled & Festival čokolade Radol'ca
13.04.19 -subota, jednodnevni izlet
Cijena po osobi: 190,00 kn / Djeca od 5 do 12god: 130,00kn
Polasci iz Pule, Pazina, Baderne, GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) u 7,00h, iz Pazina (Etradex) u 7,45h, mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju većeg broja prijavljenih (min 5 osoba) organizirat će se transfer iz Rovinja. Ugodna vožnja kroz Sloveniju do Bleda, bajkovitog gradića na istoimenom jezeru. Po dolasku slijedi slobodno vrijeme za šetnju. Možete prošetati do Bledskog dvorca ili prošetati 5km dugom šetnicom oko jezera. Uz kavicu preporučamo da kušate i poznate blejske kremne rezine (bledske kremšnite). Nakon slobodnog vremena slijedi okupljane i polazak prema obližnjem mjestu Radovljici. Radoviljca je jedan od očuvanijih gradića u Sloveniji sa predivnom arhitekturom i bogatom kulturnom baštinom. Zgrade datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Mjesto je bogato muzejima, galerijama i mnogim drugim atrakcijama. Od muzeja, posebno se ističe Muzej pčelarstva. Prilikom posjeta održava se 9. festival čokolade, sve slovenske čokolade na jednom mjestu. Festival se rasprostranio kroz čitavo mjesto tako da ćete, uz degustaciju ujedno razgledati i mjesto. Možete degustirati i kupiti čokolade različitih oblika i okusa na više pozicija, te prisustvovati raznovrsnom pratećem programu. Čokoladu možete degustirati kupnjom kupona. Slobodno vrijeme do 18,30h kada je predviđen polazak kućama. Ugodna vožnja u smijeru Istre.

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj puta, organizacija puta i jamčevina, pripadajući PDV.

Cijena ne uključuje: kuponi za degustaciju 0,50€ (prodaju se u kompletu po 4, odnosno 2€,4€, 6€..); neobavezno INO zdrav.osiguranje 24,00 kn; troškove osobne prirode; sve što nije navedeno pod cijena uključuje.

Napomena:-
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
- prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom.
- preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja (cca 24,00 kn po osobi) i policu osiguranja od otkaza putovanja (50,00kn po osobi).
- Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.
- za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
- valuta plaćanja u Sloveniji je EURO.
- polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.

Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Više o festivalu čokolade: https://www.radolca.si/hr/festival-cokolade