Slika 1

KARNEVAL U VENECIJI
17.02.2019. - nedjelja, jednodnevni izlet
23.02.2019. - subota, jednodnevni izlet
Cijena po osobi: 200,00 kn
Doplata za vaporetto: 12€
Polasci iz Pule, Pazina, Baderne, GP Kaštel

Program putovanja: Polazak autobusa iz Pule (parkiralište Konzuma) u 5:00h i iz Pazina u 05,40h. U slučaju minimalno 5 prijavljenih u Rovinju, organiziran će biti transfer do autobusa. Mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. Slijedi udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja prema Veneciji, tj. Punta Sabbioni. Kraći odmor te ukrcaj na Vaporetto. Plovidba brodom od Punta Sabbioni do centra Venecije. Iskrcaj sa broda te orijentacijska šetnja gradom s našim pratiteljem puta uz KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE... Karneval u Veneciji najstariji karneval na svijetu. Grad je ispunjen maskama koje šeću ulicama, voze se gondolama ili se zabavljaju po trgovima. Želite li vidjeti tradicionalne venecijanske maske, svakako prošetajte Trgom svetog Marka, mostom Rialto ili oko tržnice. Slobodno poslijepodne za vlastite programe, uživanje u karnevalu i Veneciji... U 18.30 h okupljanje na dogovorenom mjestu te povratak brodom s Trga Sv. Marka prema Punta Sabbioni. Predviđen dolazak u Istru je u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi (minimalno 40 prijavljenih): 200,00 kn
Djeca od 5 do 12g.: 150,00 kn

Doplata z a transfer brodom : 12€

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; check point za autobuse, usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, licencirani pratitelj putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno: sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje", ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, vožnja brodom na relaciji Punta Sabbioni - Venezia - Punta Sabbioni (cca 12€).

Obavezna doplata: 12€ po osobi - vožnja brodom na relaciji Punta Sabbioni - Venezia - Punta Sabbioni

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
- prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska na izlet.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom.
- preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja (cca 24,00 kn po osobi) i policu osiguranja od otkaza putovanja (50,00kn po osobi).
- Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju te potvrdom rezervacije svi prijavljeni su suglasni sa Općim uvjetima putovanja agencije organizatora izleta.
- za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
- valuta plaćanja u Italiji je EURO.
- polica jamčevine putovanja plaćeno je u Croatia Osiguranju.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Program Karnevala za 17.02.19.: http://www.carnevale.venezia.it/en/event/festa-veneziana-water-second-part/
Program Karnevala za 23.02.19.: http://www.carnevale.venezia.it/en/eventi/2019-02-23/