hit show

HIT SHOW, VICENZA – sajam lova
09.02.19 – SUBOTA
Cijena po osobi: 210,00 kn
Djeca 5-12god: 160,00 kn
Ulaznica za sajam 8 eura
Polazak iz Pule, Pazina

 

Polazak iz Pule sa parkirališta Konzuma (ex Mercator) u 05,00h, iz Pazina (Etradex) 05,45h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja, organizirati će se transfer do autobusa. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju u smjeru Vicenze uz usputna zaustavljanja. Po dolasku u Vicenzu, slijedi posjet sajmu HIT SHOW. Ovaj sajam je glavni talijanski događaj za sportsko oružje i streljivo, opremu i pribor posvećen lovu. Slobodno vrijeme na sajmu do 18:00h kada je predviđen povratak prema mjestima polaska. Dolazak kući u kasnim večernjim satima.
U cijenu uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, jamčevina, organizacija i priprema putovanja, pdv
U cijenu nije uključeno: osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom, ulaznica za sajam 8 eura

Napomena:
- više informacija na http://www.hit-show.com/
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska. - prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom.
- preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja (cca 24,00 kn po osobi).
- upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
-za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
-valuta plaćanja u Italiji je EURO. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Rezerviraj...