zagreb advent na
 
ZAGREBU - pred novogodišnja čarolija
29.12.2018 subota ~ Jednodnevni izlet

Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Cijena za djecu od 5do 12 god. : 120,00 kn
Polazak iz Pule, Pazina, Rijeke

Program izleta: Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 9,00 sati, iz Pazina (Etradex) u 9,45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) 10,30h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organiziran će biti transfer do autobusa.
Udobna vožnja kroz Rijeku i Gorski kotar u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u ZAGREB slijedi susret sa lokalnim vodičem koji će nam ispričati zanimljive priče i legende te nas upoznati sa glavnim gradom Hrvatske kakav još nismo doživjeli: DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ.
Nakon razgleda grada slijedi slobodno vrijeme za šetnju, kavu, shopping. Uživanje u blagdanskom ozračju sve do 20:00 sati kada je predviđen polazak u smjeru Istre. Povratak kući u kasnijim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 120,00 kn
U cijenu uključeno:
* prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodič za razgled grada; licencirani voditelj putovanja; jamčevina putovanja, organizacija i priprema putovanja, pdv.
U cijenu nije uključeno:
* osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom
Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- odgovorni organizator: Contineo d.o.o., Pazin

Rezerviraj...