padova GauguinPadova

PADOVA ~IZLOŽBA GAUGUIN ~
jednodnevni izlet - 26.01.2019. - subota


Cijena prijevoza: 200,00 kn po osobi
Cijena za djecu 6-10 god: 150,00 kuna

+ ulaznica za izložbu
Ukrcaji: Pula, Pazin, Baderna, GP Kaštel

Program:
Polazak iz Pule u 5,00h i iz Pazina u 5,45h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i na GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju u smjeru Padove uz zaustavljanja po potrebi. Odlazak do povijesnog djela grada te informativna šetnja radom. Odlazak ( nije obvezno) na izložbu GAUGUIN E GLI IMPRESSIONISTI koja se nalazi u Palazzo Zabarella u samom centru grada. Preporučamo on-line kupnju ulaznica kako bi se izbjeglo čekanje u redu. Ulaznice najbolje kupiti za ulazak od 12,00h na dalje.
Padova je jedan od najstarijih gradova sjeverne Italije, poznat po sveučilištu, grad u kojem je živio Dante Aligheri, u kojem je pokopan Sv.Ante Padovanski… Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje grada. Preproučamo odlazak do botaničkog vrta, šetnja do PIAZZA ERBE, BAZILIKE SV. ANTE, CRKVE SV. LEOPOLDA MANDIĆA, PALLAZZO DELLA REGIONE. Okupljanje u 18,00h kada je predviđen polazak prema Istri. Dolazak kući u kasnijim večernjim satima.

U cijenu uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani turistički pratitelj, organizacija izleta, jamčevina putovanja, pdv.

U cijenu nije uključeno: ulaznica za izložbu cca 13€, troškovi osobne prirode, putno zdravstveno osiguranje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Cijena ulaznice za izložbu - cca13 eur po osobi, on-line 14,50 eur po osobi
Više o izložbi: http://www.zabarella.it/biglietti-e-orari/

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
- prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom.
- preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja (cca 24,00 kn po osobi).
- upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
- valuta plaćanja u Italiji je EURO.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Rezerviraj