motorbikeexpo

MOTOR BIKE EXPO
jednodnevni izlet - 19.01.2019. - subota


Cijena prijevoza: 220,00 kn po osobi
Cijena za djecu (6-10god): 160,00 kn
Cijena jednodnevne ulaznice za sajam za odrasle: 18,00 eura
Cijena jednodnevne ulaznice za sajam za djecu (6-10 god): 15,00 eura


Polasci: Pula, Pazin, Baderna, GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule u 4,00 h, iz Pazina u 4,50h. Mogućnost ukrcaja u Baderni i na GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Po dolasku u Veronu, iskrcavanje kod Moto Bike expo-a i samostalni odlazak na sajam. MBE je jedan od najposjećenijih sajmova moto tematike na ovim prostorima. Slobodno vrijeme za shopping na sajmu i razgledavanje sajma. Svakako preporučamo da si ulaznice kupite on-line kako biste izbjegli gužve na blagajnama. Polazak iz Verone u 18 i 30 h sa mjesta iskrcavanja. Povratak kući u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani turistički pratitelj, organizacija izleta, jamčevina, pdv.
U cijenu nije uključeno: troškovi osobne prirode; ulaznica za sajam odrasli: 18,00 eur, ulaznica za sajam djeca (6-10 god) 15 eura, inozemno putno zdravstveno osiguranje (oko 24,00 kn)

Napomena:
-ulaznice je moguće kupiti i putem web stranice http: http://www.motorbikeexpo.it/en/tickets/ ili na ulazu na sajam – naša preporuka je da ulaznice kupite unaprijed, on-line.
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na otkazivanja polaska.
- prijave moguće najkasnije do 5 dana prije polaska.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa. Rezervacija se potvrđuje uplatom.
- preporučujemo izradu police inozemnog zdravstvenog osiguranja (cca 24,00 kn po osobi).
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
-za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
-Valuta plaćanja u Italiji je EURO.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Rezerviraj