postojna žive jaslice

Predjamski dvorac & Advent u Postojnskoj jami
26.12.18.- neradna srijeda - garantirani polazak!
Cijena po osobi: 130 kn
Cijena za djecu 5-12god: 80 kn
+ ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu
Polazak: Pula, Rovinj, Pazin, Bonaci i GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule sa parkirališta Konzuma (ex Mercator) u 8:00h, Rovinja 8,30h iz Pazina u 09:00h, mogućnost ukrcaja na naplatam kućicama Bonaci i na GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju u smijeru Postojne. Najprije odlazimo u posjet Predjamskom dvorcu. Zbog svoga položaja i tajanstvenih podzemnih rovova uistinu je nešto posebno. Oduševljava nas prepletenost prirodne špilje i zidova koji su djelo ljudskih ruku. Oba dijela tako su dobro povezana da je ponekad teško vidjeti gdje jedan završava i drugi započinje. U prošlosti je bio mjesto snimanja brojnih dokumentarnih znanstvenih i igranih filmova. Nakon razgleda dvorca krećemo prema 9 kilometra udaljenoj Postojnskoj jami. U to vrijeme Postojnska jama organizira pravu Božićnu čaroliju. Žive jaslice u jami i Božićni sajam ispred ulaza. Po dolasku krećemo u zajednički razgled. Nakon razgleda koji traje cca 1.5h slijedi slobodno vrijeme za uživanje u adventskom sajmu. Slobodno vrijeme do 17h kada slijedi ukrcaj u autobus i polazak prema Istri.

Cijena po osobi: 130 kn
Cijena za djecu 5-12god: 80 kn
+ ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv
U cijenu nije uključeno: Ulaznica za Predjamski grad i Postojnsku jamu: odrasli 27,40 EUR; djeca od 6-15godina 17,80 EUR, troškovi osobne prirode, zdrastveno osiguranje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* Valuta paćanja u Sloveniji je EURO.
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970. Polica jamčevine br. 1500-172317626 uplaćena kod Allianz osiguranja.

Rezerviraj...