EIMA Bologna Booth

SAJAM POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE
"EIMA" BOLOGNA
SUBOTA 10.11.2018
Cijena izleta po osobi:220,00 kn
Djeca od 5-12 godina: 180,00 kn
Vrijednost više: besplatna ulaznica za na sajam!
Polazak: Rovinj, Pazin, Baderna i GP Kaštel

Sajam EIMA u Bologni, iza sajma Agritechnica u Hannoveru drugi je po veličini europski sajam poljoprivredne mehanizacije u Europskoj uniji, važan za europsko južno tržište i tržišta zemalja Magreba. Na prethodno održanom sajmu 2014. godine sudjelovalo je preko 1500 izlagača iz 40 zemalja, a sajam je obišlo više od 196.000 posjetitelja. Sajam je namijenjen proizvođačima poljoprivredne mehanizacije i korisnicima.

Program izleta: Polazak iz Rovinja u 05:00 sati i iz Pazina u 05,40 sati. Mogućnost ukrcaja u Baderni i na GP Kaštel. Udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju, autoputom u smjeru Bologne uz usputna zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u Bolognu, odlazak na sajam. Individualni razgled sajma uz eventualno sklapanje poslovnih kontakata. Polazak sa sajma po zatvaranju, u 18:30 sati. Dolazak u Istru u kasnim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi:220,00 kn
Djeca od 5-12 godina: 180,00 kn
Vrijednost više: besplatna ulaznica za na sajam!

Cijena uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, jamčevina, organizacija i priprema putovanja, pdv
Cijena ne uključuje: osobna potrošnja i napojnice; zdravstveno osiguranje cca 24,00 kn (neobavezno);

Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
- za ostvarenje besplatne ulaznice za na sajam, potrebna je obavezna registracija unaprijed. Registrirati se i ostvariti besplatnu ulaznicu možete na ovom linku: http://www.eima.it/en/biglietto/b_free_ticket.php
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa
- Za državljane RH viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Valuta plaćanja u italiji je EURO. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju (cca 24,00 kn po danu) i policu osiguranja od otkaza putovanja (50,00kn).
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.
Jamčevina uplaćena u Croatia Osiguranju, br. police: 228160009976.

Rezerviraj...