bihać

Bihać – dvorac Ostrožac – NP Una
07.10.18, nedjelja, jednodnevni polazak
13.10.18, subota jednodnevni polazak
Cijena odrasli: 340,00 kn
Cijena djeca 5-12godina: 250,00 kn
Polazak: Pula, Pazin, Vrata Jadrana
Vrijednost više: uključene ulaznice i ručak!

Program: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) u 5,00h i iz Pazina (Etradex) u 5,40h. Mogućnost ukrcaja u Rijeci (Vrata Jadrana u 6,30h). U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) biti će organiziran transfer do autobusa.
Ugodna vožnja preko Vratnika u smjeru Bosne i Hercegovine, odnosno Bihaća uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u Bihać, slijedi susret s lokalnim vodičem koji će upoznati nas s ljepotama ovog grada: Kapetanova kula, Turbe, đamija Fethija, ostaci crkve svetog Antuna, kip djevojke sa Une, muzej AVNOJ-a... Nakon razgleda slijedi organizirani ručak – ćevapi! Slobodno vrijeme za kupnju suvenira. Nastavak vožnje prema starom gradu Ostrožac. Razgled dvorca te vožnja prema NP Una. NP Una jedan je od tri nacionalna parka u BiH. Obilazak parka uz stručno vodstvo sve do Štrbačkog buka, najvišeg vodopada nacionalnog parka. Štrbački se buk obrušava s 24 metra visine pritom tvoreći niz manjih i većih sedrenih barijera. Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme do 19,00 h kada slijedi polazak kućama. Povratak kućama u kasnije sate.

Cijena odrasli: 340,00 kn
Cijena djeca 5-12godina: 250,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, lokalni vodič za NP Una i Bihać, ručak, ulaznica za NP Una, ulaznica za muzej Avnoja; organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv

U cijenu nije uključeno: neobavezno putno zdravstveno osiguranje cca 24kn po osobi, ulaznica za muzeje i objekte koji se posjećuju a nisu navedeni pod "cijena uključuje"; sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
-u slučaju lošeg vremena agencija zadržava pravo otkazati događaj ili odgoditi ga za kasniji termin
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.
- za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Valuta plaćanja u Bosni je KM
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.

Rezerviraj...