miramare1

Monte Grisa i Miramare & tajanstveni Trst
23.09.2018. nedjelja, jednodnevni izlet
Cijena po osobi: 150,00 kn
Djeca od 5-12g.: 90,00 kn
Polazak: Pula, Pazin

Trst - grad poznat po najboljoj kavi na svijetu, zanimljivoj povijesti te prekrasnom dvorcu Miramare, nekadašnjoj rezidenciji nadvojvode Maksimilijana Habsburškog. Građen kao savršena sinteza prirode i umjetnosti, mediteranskih mirisa i strogih europskih formi, stvara jedinstvenu sliku zahvaljujući prisutnosti mora koje dirigira boju tapiserija u prizemlju. Poznat i po carici Sissi, koja u njemu odsjeda čak 14 puta.

Program izleta: polazak iz Pule (parkiralište Konzuma) u 07,00h, iz Pazina (Etradex) u 07,40h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba), organizirati će se transfer do autobusa. Udobna vožnja turističkim autobusom u pravcu Trsta te dalje do svetišta Monte Grisa koje svojom grandioznošću dominira nad gradom Trstom i njegovim zaljevom. Fantastičan pogled na čitav tršćanski zaljev. Nastavak vožnje do dvorca Miramare, jedne od najpoznatijih povijesnih građevina u Trstu. Slikovito "postavljen" na stijeni iznad samog mora i okružen prekrasnim parkom svakako zavrjeđuje Vaš posjet. Osim samog dvorca i parka, svakako su zanimljive i šetnice koje okružuju dvorac a sa kojih se pruža izvrstan pogled na Trst i okolicu. Slobodno vrijeme za šetnju oko dvorca a za one koji žele posjetiti unutrašnjost dvorca cijena je cca 8,00€. Nastavljamo vožnju do centra Trsta. Po dolasku u Trst, slijedi razgled pravog turističkog Trsta: Borgo Teresiano, le Rive, Piazza Unita' d'Italia. Stanka na brdu San Giusto. Obilazak rimskog teatra, jedne pravoslavne crkve te posjet kavani bečkog stila. Nakon vođenog razgleda, slijedi slobodno vrijeme za u centru Trsta. Polazak iz Trsta u 18,30h. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi (minimalno 35 prijavljenih): 150,00 kn
Djeca od 5-12g.: 90,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodič za razgled Trsta; sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, licencirani pratitelj putovanja, pdv
U cijenu nije uključeno: troškovi osobne prirode; ulaznice u objekte; sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica. Valuta paćanja u Italiji je EURO.
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o.,

Rezerviraj...