spilimbergo

SPILIMBERGO ~ SAN DANIELE ~ CODROIPO
mozaici ~ pršuti i fino vino ~
12.05.2018, subota - jednodnevni izlet
Cijena po osobi: 390,00 kn
Vrijednost više: uključene ulaznice i degustacije
Polazak iz Pule i Pazina

Program putovanja:
Polazak iz Pule u 7,00h i iz Pazina u 7,50h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja, organizirati ćemo transfer (minimalno 5 osoba). Udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju prema mjestu Spilimbergo – furlansku prijestolnicu mozaika. Spilimbergo je dom poznate talijanske škole mozaika koja ovdje postoji još od 1922 godine, a oslanja se na tradiciju rimskih, bizantskih, venecijanskih i akvilejskih mozaika. Po dolasku u Spilimbergo, slijedi šetnjica gradom i pauza za kavu. U dogovoreno vrijeme, odlazak u školu mozaika i razgled škole uz predstavljanje tehnike izrade mozaika.
Kratka vožnja u smjeru mjesta San Daniele koje je poznato po proizvodnji poznatog talijanskog pršuta San Daniele. U mjestu ima preko 10 pršutarna koje su ujedinjene u konzorcij "Prosciutto di San Daniele". Slijedi posjet jednoj od pršutarni, prezentacija proizvodnje te degustacija pršuta. Nakon degustacije pršuta, vožnja u smjeru mjesta pod imenom Codroipo. Posjet jednom bogatom poljoprivrednom imanju i vinariji. Tu će grupu dočekati domaćin, predstaviti svoju kantinu.Nakon razgleda imanja i posjeta muzeju, slijedi degustacija vina praćeno uz domaću salamu, pršut S.Daniele, sir Montasio i za kraj malo slatkog deserta. Nakon degustacije, slijedi polazak prema Istri. Dolazak kući u večernjim satima.

Cijena po osobi (minimalno 40 osoba): 390,00 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja; vođeni posjet školi mozaika; posjet pršutarni, postrojenju i degustacija pršuta; posjet vinariji i degustacija vina s domaćom salamom, sirom, i desertom, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv

U cijenu nije uključeno: piće za vrijeme obroka, polica INO zdravstvenog osiguranja, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
* za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* način plaćanja: u agenciji ili putem uplate na žiro račun agencije, jednokratno.
* odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...