volčji potok1

ARBORETUM VOLČJI POTOK, PARK CVIJEĆA & LJUBLJANA
28.04.2018.- subota
Cijena po osobi: 250,00 kn
Cijena za djecu 5 -12 god.: 170,00 kn
Vrijednost više: uključena ulaznica u Arboretum i lokalni vodič za razgled Ljubljane
Polazak iz Pule, Pazina, Baderne i GP Kaštel
Mogućnost ukrcaja u Rovinju u slučaju min. 5 prijavljenih

Program izleta:
Polazak iz Pule u 06,00h i Pazina u 06,40. Organizirani transfer iz Rovinja u slučaju više prijavljenih (minimalno 5 osoba). Mogućnost ukrcaja putnika u Baderni i na GP Kaštel. Slijedi udobna vožnja autoputom kroz Sloveniju u pravcu Ljubljane, te dalje prema obližnjem Radomlju, sve do Volčjeg potoka. Arboretum Volčji Potok najposjećeniji je park u Sloveniji. Posljednjih godina poznat je prije svega po proljetnim izložbama cvijeća. Proljeće je u Arboretumu u Volčjem Potoku u znaku tulipana. Krajem travnja procvjetati će ih više od dva milijuna u više od 250 različitih sorte. Zadnjih godina novost su izložba cvijeća u staklenicima s izložbom orhideja i tropskih leptira te na novo posađene i oblikovane gredice. Organizirana će biti još izložba vrtlarstva, rasadništva i vrtne opreme, a poseban dio namjenjen je vrtlarskom sajmu, na kojemu će se predstaviti više od 60 domaćih i stranih izlagača. Oko 13,00h odlazak prema Ljubljani. Po dolasku u Ljubljanu slijedi susret sa lokalnim vodičem te razgled gradskog središta – Tromostovje, Prešernov trg, gradska vijećnica, katedrala sv. Nikole...nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme. U 18,30 h polazak iz Ljubljane. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi: 250,00 kn
Cijena za djecu 5 -12 god.: 170,00 kn

U cijenu uključeno: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj puta, lokalni vodič po Ljubljani, ulaznica za Arboretum, organizacija puta i jamčevina, pripadajući PDV.
Cijena ne uključuje: neobavezno INO zdrav.osiguranje cca 21,00 kn, troškove osobne prirode.

Napomena:
* minimum prijavljenih: 35 osoba
* obavezna važeća osobna iskaznica ili putovnica * Za ovo putovanje vrijede Upute i uvjeti rezervacije i kupnje turističkih aranžmana Contineo, izdanje 15.11.2010. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...