VanGogh

VICENZA I IZLOŽBA VAN GOGH
10.02.2018 – subota, jednodnevni izlet
Polasci: Pula, Pazin, Baderna, GP Kaštel
CIJENA IZLETA PO OSOBI: 200,00 kn
CIJENA ZA DJECU OD 6-12 god.: 160,00 kn
+ ulaznice za izložbu Van Gogha 14 eura – odrasli, 11 eura – studenti s iskaznicomOtputujte do Vicenze i posjetite izložbu “Van Gogh – Tra grano e cielo“. U Paladijevoj bazilici u Vicenzi predstavljena su djela ovog iznimnog slikara i prethodnika europskog ekspresionizma. Izložba doalzi iz Kröller-Müllerm muzeja u Nizozemskoj koja baštini djela iz razdoblja između 1880. i 1885. godine i to 43 slike i 86 crteža. Riječ je o svojevrnoj biografskoj priči koja stavlja naglasak na odlučujuće nizozemske godine slikara.

Polazak iz Pule u 5:00 (parkiralište Konzuma) i iz Pazina (Etradex) u 5,45h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja, organizirati će se transfer do autobusa. Mogućnost ukrcaja i u Baderni i GP Kaštel. Udobna vožnja autoputom u smjeru Vicenze uz zaustavljanja po potrebi.
Po dolasku u Vicenzu slijedi informativna šetnja i upoznavanje s gradom u društvu našeg pratitelja putovanja: crkva San Lorenzo, Palazzo Chiericati, katedrala Santa Maria Annunciata, čuveni Teatro Olimpico, jedno od najznačajnijih radova čuvenog arhitekta Andrea Palladia.
Slijedi slobodno vrijeme za šetnju, ručak, ili samostalni posjet izložbi “VAN GOGH – Tra il grano e il cielo“ koja se održava u Basillica Palladiana.
Slobodno vrijeme u Vicenzi do 17,30h kada je predviđen polazak prema Istri. Dolazak kući u kasnim večernjim satima.

CIJENA IZLETA PO OSOBI: 200,00 kn
CIJENA ZA DJECU OD 6-12 god.: 160,00 kn

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz autobusom turističke kategorije, licencirani pratitelj putovanja, razglede prema programu, jamčevinu putovanja, troškove organizacije i provedbe putovanja, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za izložbu Van Gogha 14 eura – odrasli, 11 eura – studenti s iskaznocom, Teatro Olimpico – 8 eura; osobna potrošnja, napojnice, sve što nije navedeno pod "cijena uključuje", sadržaji koji nisu predviđeni programom.

UVJETI I NAČINI PLAĆANJA: Plaćanje je moguće u gotovini (novčanice) ili putem transakcijskog računa. Prilikom rezervacije, potrebno je uplatiti 100% cijenu izleta

PUTNO OSIGURANJE: Svim putnicima preporučujemo doplatu paketa putnog osiguranja: CROSIG INO putno-zdravstveno osiguranje cca 24,00 kn po osobi.

Napomena:
* zbog velikog interesa za posjet izložbi Van Gogha, pri rezeravaciji najaviti interes za posjet izložbi.
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene.
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica/valuta paćanja u Italiji je EURO.
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
* Polica osiguranja jamčevine putovanja plaćeno u Croatia Osiguranju
* Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Vicenza