toto

 

GLAZBENI LABORATORIJ ROVINJ I
AGENCIJA CONTINEO
ORGANIZIRAJU PRIJEVOZ NA GLAZBENU POSLASTICU:
TOTO - premijerni nastup u Zagrebu nakon 40 godina karijere
09.03.2018 - petak GARANTIRANI POLAZAK!
Cijena prijevoza po osobi: 160,00 kn
Za članove Glazbenog Laboratorija, Rovinj: 150,00 kn
Doplata: ulaznica za koncert



Američka rock grupa Toto, nastupit će u zagrebačkom Domu sportova u petak, 9. ožujka 2018. godine. Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro i Joseph Williams kreću na europsku turneju naziva “40 Trips Around The Sun Tour” kojom će obilježiti četiri desetljeća benda te u sklopu koje će održati svoj premijerni hrvatski nastup. U Domu sportova odsvirat će samostalan koncert, bez predgrupe, koji u više od 2 sata programa obuhvaća kompletnu karijeru benda, najviše upamćenu po megahitovima “Africa”, “Hold The Line” i “Rosanna”. Paralelno s turnejom Toto će objaviti i kompilaciju istovjetnog naziva “40 Trips Around The Sun” na kojoj će se naći remasterirani najvećih hitovi i nekoliko potpuno novih pjesama.
Program: Polazak iz Pule u 15,00h (parkiralište Konzuma, ex Mercator), iz Rovinja u 15,30h (autobusna stanica) i iz Pazina u 16,10h (Etradex). Udobna vožnja prema Zagrebu uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u Zagreb, slijedi slobodno vrijeme za odlazak na koncert. Koncert počinje u 21,00h a ulaz u dovoranu će biti omogućen od 20,00h na dalje. Okupljanje sat vremena nakon završetka koncerta. Polazak prema Istri. Dolazak na mjesto polaska u jutarnjim satima.

Cijena prijevoza po osobi: 160,00 kn
Za članove Glazbenog Laboratorija, Rovinj – cijena po osobi: 150,00 kn

Doplata: ulaznica za koncert: do 19.11.17 iznosi 200,00kn, od 19.11.17 iznosi 230,00kn

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, organizacija izleta, jamčevinu osiguranja, PDV.
Cijena ne uključuje: ulaznicu za koncert, doplatu 10,00kn po narudžbi (do max 9 ulaznica odjednom po izradi) za izradu ulaznice, sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje"
Mogućnost plaćanja: gotovinom u agenciji, net bankingom ili općom uplatnicom - prilikom rezervacije prijevoza potrebno je uplatiti 30% od ukupnog iznosa, ostatak najkasnije 10 dana prije polaska!

Napomena:
- rezervacije za prijevoz se primaju do popunjenja mjesta u autobusu, najkasnije do 6.3.2018
- ulaznice prodajemo preko sistema Eventim
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo uvećanja cijene prijevoza.
- moguće je rezervirati samo prijevoz ili i prijevoz + ulaznice.
- prilikom rezervacije potrebno je dostaviti imena i prezimena putnika, mjesto polaska i kontakt telefon.
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970

 

Više...