zoo ljubljana

Zoološki vrt & Ljubljana - GARANTIRANO!
24.09.17. - nedjelja, jednodnevni polazak 
Cijena odrasli: 170,00 kn
Cijena djeca 5-12g: 120,00 kn
+ ulaznica za park odrasli: 8€ i djeca 7€
Polazak iz Pule, Pazina, Baderne i GP Kaštel

Program: Polazak iz Pule u 7,00h iz Pazina u 7,50h, mogućnost ukrcaja u Baderni i GP Kaštel. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja, moguće je organizirati transfer do autobusa.
Ugodna vožnja uz zaustavljanja po potrebi u smjeru Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu odlazimo u Zoološki vrt. Slobodno vrijeme za razgled zoološkog vrta. U parku se nalazi preko 140 vrsta životinja na 19,6ha površine. U 14h slijedi sastanak sa grupom i polazak u grad gdje ćemo se sresti sa lokalnim vodićem. Slijedi vođeni razgled grada, razgled gradskog središta – Tromostovje, Prešernov trg, gradska vijećnica, katedrala sv. Nikole.. Nakon razgleda predlažemo da idete uspinjačom do Ljubljanskog starog grada. Moćni srednjovjekovni dvorac, simbol je slovenske prijestolnice, stoji na brežuljku iznad grada tako da ćete imati predivan pogled na grad..Slobodno vrijeme do 19,30h kada slijedi ukrcaj u autobus i polazak prema Istri. Dolazak u večernjim satima.

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom, licencirani pratitelj putovanja, lokalni vodić, organizacija puta, jamčevina putovanja,pdv
U cijenu nije uključeno: ulaznica za park 8€, djeca 2-14g 7€ djeca do 2 godine gratis, putno zdravstveno osiguranje, ulaznica za muzeje i objekte koji se posjećuju, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
-u slučaju lošeg vremena uprava zadržava pravo otkazati događaj ili odgoditi ga za kasniji termin
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.
- za ovo putovanje obavezna je važeća osobna iskaznica ili putovnica; valuta plaćanja u Slovenijie je EURO
-preporučamo izradu police zdrastvenog osiguranja cca 24 kn/osoba/dan i police osiguranja od otkaza 50kn/osoba jednokratno
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...