Lov ribolov priroda i turizam

22. MEĐUNARODNI SAJAM: LOV RIBOLOV PRIRODA TURIZAM - Varaždin
14.10.17 subota, jednodnevni izlet
Cijena po osobi: 225,00 kn
Cijena za djecu od 5-12 god: 160,00 kn
Polazak iz Pule, Pazina, tunela Učka i Rijeke

Lovna sezona u Hrvatskoj već tradicionalno počinje na varaždinskom Sajmu lova i ribolova. Dvjestotinjak izlagača svojim prezentacijama proizvoda i edukacijskim programima ovaj specijalizirani sajam čine najvećim hrvatskim događanjem takve vrste. Sajam u Varaždinu mjesto je susreta i ugodnoga druženja zaljubljenika u lov, ribolov i prirodu.

Polazak iz Pule u 6:00h , iz Pazina u 6:45h. Mogućnost ukrcaja na tunelu Učka i Vratima jadrana. Ugodna vožnja u smijeru Varaždina uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Varaždin. Te slobodno vrijeme za boravak na sajmu. Slijedi okupljanje u 18:00h te polazak prema mjestu polaska uz kraća zaustavljanja. Dolazak u kasnim večernjim satima.

Cijena po osobi: 225,00 kn
Cijena za djecu od 5-12 god: 160,00 kn

U cijenu uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani turistički pratitelj, organizacija izleta, jamčevina, pdv.
U cijenu nije uključeno: ulaznica za sajam(odrasli 25 kn, đaci studenti i umirovljenici 15kn) , troškovi osobne prirode; putno zdrastveno osiguranje

Napomena:
- cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.
- prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% od ukupnog iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa.
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...