goli otok

GOLI OTOK ~ SV. GRGUR – BAŠKA (O.Krk)
jednodnevni izlet ~ 26.08.2017. - subota
Cijena po osobi: 360,00 kn
Djeca do 5-12 godina: 200,00 kn
Vrijednost više: uključena vožnja brodom, lokalni vodič, tur.vlakić i ručak!
Polazak iz Pule, Pazina, tunela Učka i Vrata Jadrana

Program izleta: Polazak iz Pule (parkiralište Konzuma – bivši Mercator) u 06,00h i iz Pazina u 06,50h. Mogućnost ukrcaja na Tunelu Učka i na Vratima Jadrana (07,35h). Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Tunel Učku i Rijeku sve do mjesta Sveti Juraj. U 10,00h slijedi ukrcaj na naš brod te ugodna plovidba do Golog otoka - hrvatski Alcatraz. Najveći dio otoka je kamen sa oskudnom travom, a uz samu obalu se može vidjeti park od borova i pitospora koje su sadili nekadašnji zatvorenici. Zatvorenici su bili prisiljeni na težak fizički rad u rudnicima boksita i kamenolomu. Na otoku su jedini stanovnici ovce koje pastiri sa Raba dovode na ispašu. Otok ćemo razgledati sa stručnim vodičem i provozati se tur. vlakićem. Nakon razgleda nastavljamo prema otočiću Sv. Grgur gdje se nalazila ženska kaznionica. Slobodno vrijeme za kupanje dok se na brodu sprema ručak. U dogovoreno vrijeme, ukrcaj na brod i polvidba prema otoku Krku, u mjesto Baška. U plovidbi će biti serviran i ručak na brodu (mesni i riblji menu uz čašu vina i mineralne vode). Dolazak u Bašku. Slobodno vrijeme za šetnju ovim malim turističkim mjestom uz slobodno vrijeme i za kupanje. Preporučamo posjet akvariju. U dogovoreno vrijeme slijedi ukrcaj na brod i polazak prema Sv.Jurju. Po dolasku ukrcaj u autobus i povratak prema mjestima ukrcaja. Dolazak kućama u večernjim satima.

Cijena po osobi: 360,00 kn
Djeca do 5-12 godina: 200,00 kn
Vrijednost više: uključena vožnja brodom, lokalni vodič, tur.vlakić i ručak!

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; cjelodnevna vožnja brodom na relaciji Sv. Juraj – Goli otok – Sv. Grgur - Baška – Sv. Juraj; ručak na brodu: roštilj riba ili meso, krumpir, kupus salatu, 1 piće: čaša vina, vode ili soka; vodič za razgled Golog otoka, vožnja vlakićem po otoku, organizacija puta, jamčevina putovanja, licencirani pratitelj putovanja, pdv

U cijenu nije uključeno:
* piće za vrijeme ručka; troškovi osobne prirode, sve što nije navedeno pod "Cijena uključuje"

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 35 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkazivanja polaska uz povrat uplaćenog aranžmana putnicima.
* po želji, možete si uzeti ručnike i kostime za kupanje, preporučamo zaštitu od sunca: šešir, krema za sunčanje
Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

 

Rezerviraj...