zagreb advent na
 
ADVENT U ZAGREBU
~ Božićna čarolija ~
09.12.2018 nedjelja - GARANTIRANI POLAZAK!
15.12.2018 subota - GARANTIRANI POLAZAK!
23.12.2018 nedjelja - GARANTIRANI POLAZAK!
~ Jednodnevni izlet
Cijena izleta po osobi: 200,00 kn
Cijena za djecu 5-12 god. : 120,00 kn
Polazak iz Pule, Pazina, Rijeke

Zagreb je posljednjih godina u vrijeme adventa postao grad u kojemu je zima življa i toplija, a zabava vas čeka na mnogim trgovima i ulicama. Zagrebački adventski program ove je godine još bogatiji nego prije te je glavni grad Hrvatske, bez imalo pretjerivanja, najljepši od svih ostalih srednjoeuropskih metropola. Božićnih sajmova ima po središtu grada, ali i izvan centra, organiziraju se koncerti i kulturna događanja a prigodna rasvjeta stvara idiličan ugođaj...

Program izleta: Polazak iz Pule (parking Konzuma) u 8,00 sati, iz Pazina (Etradex) u 8,45h i iz Rijeke (Vrata Jadrana) 09,30h. U slučaju više prijavljenih iz Rovinja (minimalno 5 osoba) organiziran će biti transfer do autobusa.
Udobna vožnja kroz Rijeku i Gorski kotar u pravcu Zagreba uz zaustavljanja po potrebi. Po dolasku u ZAGREB slijedi susret sa lokalnim vodičem koji će nam ispričati zanimljive priče i legende te nas upoznati sa glavnim gradom Hrvatske kakav još nismo doživjeli: DONJI I GORNJI GRAD, KATEDRALA, TRŽNICA, CRKVA SV. MARKA, KAMENITA VRATA, TRG B. JELAČIĆA, GRIČ.
Nakon razgleda grada slijedi slobodno vrijeme za šetnju, kavu, shopping. Kada se zamrači, pale se božićne lampice! Uživanje u božićnom sajmu sve do 19:00 sati kada je predviđen polazak u smjeru Istre. Povratak kući u kasnijim večernjim satima.

Cijena izleta po osobi: 200,00 kn

Cijena izleta za djecu 5-12 god. : 120,00 kn

U cijenu uključeno:
* prijevoz udobnim turističkim autobusom; lokalni vodič za razgled grada; licencirani voditelj putovanja; jamčevina putovanja, organizacija i priprema putovanja, pdv.
U cijenu nije uključeno:
* osobna potrošnja i napojnice, te dodatni sadržaji koji nisu predviđeni programom

Napomena:
- Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
- Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 100% iznosa izleta: novčanicama u poslovnici ili putem transakcijskog računa
- Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
- odgovorni organizator: Contineo d.o.o., Pazin

Rezerviraj...