ljubljana naša2

ADVENT u LJUBLJANI
15.12.2018 – SUBOTA - garantirani polazak!
23.12.2018 - NEDJELJA
JEDNODNEVNI IZLET
Cijena po osobi: 180 kn
Cijena za djecu 5-12god: 110 kn
Polazak: Pula, Rovinj, Pazin, Bonaci i GP Kaštel

 

 

Program: Polazak iz Pule sa parkirališta Konzuma (ex Mercator) u 8:00h, iz Rovinja (autobusni kolodvor) u 8,30h i iz Pazina (Etradex) u 9:10h, mogućnost ukrcaja na naplatama Bonaci i na GP Kaštel. Ugodna vožnja kroz Sloveniju u smjeru Ljubljane. Po dolasku u Ljubljanu, slijedi razgled gradskog središta – Tromostovje, Prešernov trg, gradska vijećnica, katedrala sv. Nikole.. Nakon razgleda predlažemo da idete uspinjačom do Ljubljanskog kaštela. Moćni srednjovjekovni dvorac, simbol je slovenske prijestolnice, stoji na brežuljku iznad grada tako da ćete imati predivan pogled na grad.. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti i uživanje na adventskom sajmu, u kuhanom vinu, pečenim kobasicama i mnogim drugim delicijama. U 19,00h slijedi ukrcavanje u autobus i polazak prema mjestima ukrcaja. Dolazak kućama je predviđen u večernjim satima.

Cijena po osobi: 180 kn
Cijena za djecu 5-12god: 110 kn

U cijenu je uključeno: prijevoz udobnim turističkim autobusom; licencirani pratitelj putovanja, lokalni vodić za razgled Ljubljane, sve usluge prema programu, organizacija puta, jamčevina putovanja, pdv
U cijenu nije uključeno: troškovi osobne prirode, INO zdravstveno osiguranje, sve što nije navedeno pod cijena uključuje!

Napomena:
* cijena putovanja formirana je na bazi od min. 40 osoba, u slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkazivanja polaska.
* rezervacija je važeća isključivo sa uplatom izleta
* prilikom rezervacije potrebno je dostaviti imena i prezimena putnika, mjesto ukrcaja, kontakt telefon te datum rođenja djece.
* način plaćanja: 100% iznos, gotovinski: plaćanje u agenciji, putem net bankinga, općom uplatnicom ili kartično, jednokratno
* za ovo putovanje potrebna Vam je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
* Valuta plaćanja u Sloveniji je EURO.
* preporučujemo izradu police osiguranja: INO zdravstvenog osiguranja (cca 24,00kn) i osiguranje od otkaza putovanja (50,00kn)
* agencija zadržava pravo promjene satnica polaska i povratka ukoliko vremenski uvjeti i nepredvidive situacije iziskuju takvu odluku
* Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator: CONTINEO d.o.o., HR-AB-52-130044970.

Rezerviraj...