Budimpešta Nova godina

BUDIMPEŠTA NOVA GODINA
29.12.18.-01.01.19 - RASPRODANO!
4 dana/ 3 noći s doručkom
REDOVNA CIJENA: 1500 kuna
FIRST MINUTE CIJENA: 1300 kuna
Polazak iz Pule, Pazina, tunela Učka i Rijeke

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN – 29.12.18.
Polazak iz Pule s parkirališta KONZUM – bivši MERCATOR u 05:00 sati, iz Pazina s „Etradexa“ u 05:30 sati, s tunela Učka u 05:45 sati i iz Rijeke s Jelačićevog trga u 07:00 sati. Vožnja turističkim autobusom kroz Gorski Kotar prema Zagrebu i dalje u pravcu Čakovca i graničnog prijelaza Goričan. Vožnja kroz Mađarsku prema Budimpešti s usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Budimpeštu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel s 3*. Slobodno vrijeme za odmor i fakultativan odlazak na upoznavanje grada s našim turističkim pratiteljem. Noćenje.

2. DAN – 30.12.18.
Doručak. Odlazimo na autobusno-pješački razgled grada tijekom kojeg ćemo vidjeti najpoznatije budimpeštanske znamenitosti: Trg heroja, Andrassy aveniju ispunjenu neo-renesansnim vilama i kućama, zgradu Mađarske nacionalne opere, baziliku sv. Stjepana, neogotičku zgradu mađarskog Parlamenta, poznate dunavske mostove, Budimski dvorac, gradsku uspinjaču, crkvu Matije Korvina, slastičarnicu Ruzwurm, jednu od najstarijih u gradu, Ribarsku utvrdu, Citadelu… U popodnevnim satima organiziramo fakultativnu brodsku vožnju u trajanju od sat vremena uz prigodnu čašu pjenušca. Slobodno popodne. Navečer organiziramo fakultativni odlazak na večeru u tipični restoran – Čardu s ciganskom glazbom i programom. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN – 31.12.18.
Nakon doručka organiziramo poludnevni fakultativni izlet autobusom u pitoreskni gradić Szentendre, najposjećenije turističko odredište osim glavnog grada. Zbog svojeg položaja i zanimljive arhitekture, grad je postao mekom za umjetnike iz svih krajeva svijeta. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vrijeme za individualne programe ili shopping. Vraćamo se u hotel i pripremamo za najluđu noć u godini. Prema želji, možete izabrati DOČEK NOVE GODINE u nekom od budimpeštanskih restorana ili se provesti u zabavi na otvorenom s mnoštvom Mađara i njihovih gostiju iz cijelog svijeta na nekom od punktova u centru Budimpešte. Noćenje.

4. DAN – 1.1.19. SRETNA NOVA GODINA!
Nakon doručka odlazimo do Trga heroja gdje se nalaze gradski park, Vajdahunyad dvorac, Muzej lijepih umjetnosti, Szecenyi kupke i zoološki vrt koji se prostire na preko 15 hektara površine gdje su životinje useljene u prava secesionistička remek djela. Slobodno vrijeme za šetnju i istraživanje. U rano popodne napuštamo Budimpeštu i odlazimo prema Hrvatskoj uz usputna zaustavljanja. U Rijeku i Pulu stižemo u večernjim satima.

REDOVNA CIJENA: 1500 kuna
FIRST MINUTE CIJENA: 1300 kuna
(vrijedi za prijave i uplate do 1.11. ili do popunjenja mjesta na akciji)
Popust za dijete do 12 godina (u sobi s 2 odrasle osobe): 10%

CIJENA PO OSOBI UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom uz besplatni povratni transfer Pula-Pazin-Rijeka, smještaj u dvokrevetnim sobama s vlastitom kupaonom i WC-om na bazi 3 noćenja s doručkom u hotelu s 3*, panoramski razgled Budimpešte autobusom, usluge turističkog pratitelja, priprema i organizacija putovanja, jamčevina turističkog paket aranžmana. Minimalni broj prijavljenih: 40 putnika

CIJENA NE UKLJUČUJE: stručna vođenja u muzejima, crkvama i slično.

DOPLATE: jednokrevetna soba 500,00 kn; vožnja brodom po Dunavu €15; Večera u čardi € 25; Poludnevni izlet u Szentendre €5 (minimalno 20 prijavljenih); Putno zdravstveno osiguranje; Osiguranje otkaza putovanja.

Dobro je znati: U Mađarskoj vrijedi nacionalna valuta forinta koja je i jedino sredstvo plaćanja. Forinte je moguće nabaviti i u našim bankama.

Odgovorni organizator: Jadrotours

Rezerviraj...